Un nas i un ametller, cerquen la flor…

Un nas i un ametller, cerquen la flor…

“Però la fe no és el món del possible! Més aviat és el de l’impossible que, de sobte, esdevé molt possible…”

(Susanna Tamaro)

Carnestoltes “Vedruna Punk” i tota la rua bellugant cintura. Seguint el curs d’un curs a l’Escola Vedruna de Manresa. Intens compartir i aprenentatge.
Aflora i presento de nou l’activitat “L’expressivitat del jo”, (interrelació dels diferents llenguatges artístics) adreçada als diferents espais d’educació més enllà del marc escolar. L’expressió artística com a canal d’autoconeixement i reafirmació de la pròpia identitat. Podeu consultar, lliurement, el dossier que trobareu a l’espai “Activitat didàctica” de la mateixa web (L’expressivitat del JO)

Un goig d’experiència viscuda el passat 8 de febrer, a la 13ª Jornada de Pastoral Educativa (Barcelona). Vaig poder facilitar el taller “La capsa dels núvols” i vibrar amb l’intercanvi que es va donar. Molt agraït a la FECC per la confiança, així com a tot l’alumnat. El proper serà el 25 de març, en el marc de l’Escola de Pastoral (FECC)
El projecte “A sol i serena” (recursos per a infants i educadors/es) es ramifica en diferents àmbits:
-Dimensió religiosa i d’apropament a la interioritat. (Dossier a la pestanya “Creador i formador”, A sol i serena. Desenvolupant petits cants repetitius, adreçats als infants i educadors/es. Igualment, revisant i fent tria d’antigues propostes d’àmbit i acció pastoral
-Versos llaminers (Poesia infantil) Indagant altres versos, i “repescant-ne” d’antics. Compartint al meu perfil de facebook https://www.facebook.com/raul.beneitez.1 i instagram (raulbeneitez1)

-Biblioteques: podeu disposar del nou dossier d’enguany (visible a la web, espai Creador i formador) novetats al nou recull, maquetat per Laura Morell. Contes adreçats a les diferents edats. Entre 1 i 2 anys, i de 3 a 6.
-Properament, a la biblioteca de Vacarisses, “El cocodril enamorat” de Daniela Kulot, el 28 de febrer.
-Confirmat “L’Arc de lluna” a l’Escola FEDAC de Manresa, el proper 29 de maig.

Del cantautor. Reprenc projecte i camí. “Dels llavis, la brisa” Ben aviat, + detall.
Us podeu subscriure al canal youtube (Raül Benéitez Casañas) i conèixer repertori divers quant a creacions.
D’altra banda, si us plau de regalar, o regalar-vos, un cd ( o +) em podeu escriure a l’adreça rbeneite@xtec.cat
www.galaxiamanagement.net
www.facebook.com/rabeneitez

La Corneta Riallera. Duet senzill i proper. Si voleu saber-ne més,
www.facebook.com/lacornetariallera

Abraçades. Feliç represa i setmana,

Raül

(Imatge de PDRSERRA)

Translate »