Raül Benéitez Casañas, Sabadell, 1978.

Des de ben petit,  respiro música i més música pels llocs i les contrades, i em sento atret per les tecles blanquesnegres del piano, concretament del piano de la meva veïna, l’Elena. En una simfonia creixent i rica en matisos, les coses van passant…

Canto a la coral dels Barrufets i barrufoun bon nombre de melodies, si bé és veritat que no puc suportar el soroll de les motos i els espetecs dels petards.

M’enamoro (més o menys com tothom…)

Un dia, ja de més gran, enfilo la muntanya de Montserrat per passar-hi una bona temporada. Faig estada a l’Escolania, i conec la música en estat pur, i, entre moltes altres coses, conec també la gran humanitat i tendresa del P.Irineu Segarra, de qui conservo un record viu i preciós.

L’adolescència m’abraça de ple, i segueixo cursant estudis musicals al conservatori de música de Manresa. M’especialitzo en la pràctica (no tant en l’estudi…) de la flauta travessera.

De forma gradual, paral·lela i efervescent, estudio la diplomatura de magisteri musical, i m’atreveixo amb els primers “tastets” de didàctica de la música, al mateix temps que desperta en mi certa inquietud per la pedagogia.

Procuro alternar escenaris i pràctica docent.

D’un temps ençà, deixo aflorar la creativitat, i, amb ella, un bon reguitzell de propostes, totes elles per ser viscudes i compartides

Translate »