46971547_2194134300830119_4108948207961112576_n

 

La corneta riallera és un duet-proposta que vol fer arribar la música a les persones, creant proximitat, i amb la intenció d’amenitzar la teva celebració. Així, després d’una primera trobada en la qual podem perfilar diferents músiques, i en funció de les característiques de l’esdeveniment, adornem d’una forma personalitzada el teu dia, o la teva nit.

Posem la sal, posem l’oli, i els ingredients necessaris perquè sigui el que sigui que celebris (casaments, aniversaris, sopars d’empresa, trobades familiars, etc.)  estiguis content/a.

www.facebook.com/lacornetariallera

Dirigir un grup de caramelles, iniciar un projecte d’aula d’ensenyament musical, amenitzar celebracions, crear la música d’una obra de teatre, etc.; en la varietat també hi habita l’aprenentatge, així que procuro mostrar-me ben receptiu quant a la demanda existent. Flexibilitat i adaptabilitat en el sí d’un món divers.

En la mesura del possible, procuro dur a terme certa vinculació amb el món del voluntariat i en diferents àmbits (residències geriàtriques, persones amb diversitat funcional, centres penitenciaris, etc.)

 

 

Translate »