La flauta travessera és el meu primer instrument. Normalment m’acompanya allà on vaig.

El ventall d’estils amb els quals he tingut la  fortuna d’enriquir-me és ampli, i resto obert a col·laboracions, gravacions, concerts, etc.

Durant uns quants (no pocs…) anys, he estat membre d’algunes  formacions força contrastades quant a gèneres. Vocalista i compositor del grup de pop-rock català Males Llengües, instrumentista polifacètic amb Remendaos, i component també del grup Sherpah.

Arrel d’una profunda recerca personal que mai acaba―o almenys així em sembla―, des de l’any 2006 comencen a prendre forma lletres i melodies que provenen del més profund del meu jo. De forma potser un pèl tímida i discreta,  vaig posant fil i agulla, i començo a teixir un viatge entre cançons que culmina l’any 2010, amb la presentació del disc “El dia del mag”.

És des d’aquest moment que se’m desperta la gosadia de presentar el disc i l’espectacle en diferents indrets del principat.

Després del viatge saltejant  entre les “Quatre llunes i una arcada”, i el primer àlbum de debut “El dia del mag”, prenc la gosadia de presentar una nova estampa repleta de cançons i cristalls en un sentit “reflex”, “Al caient de la nuesa”  una proposta on les diferents creacions són retrats vius i canviants de  persones que embolcallen i configuren la vida de l’artista.

L’espectacle, musical i literari, obre nous espais, matisos, i horitzons, deixant entreveure registres personals i de proximitat latent, entre la gent.

www.facebook.com/rabeneitez

www.galaxiamanagement.net

Dossier artístic

 

 

_DSF4443-2

 

Translate »