La revolució del cor

La revolució del cor

“Abans de jutjar a una persona, camina durant tres dies amb els seus mocassins.”
(Proverbi sioux)

Floreixen els ametllers a l’Escola Vedruna de Manresa. Intens i valuós aprenentatge compartit. Seguim amb el curs, i en dansa.
Aflora i presento de nou l’activitat “L’expressivitat del jo”, (interrelació dels diferents llenguatges artístics) adreçada als diferents espais d’educació més enllà del marc escolar. L’expressió artística com a canal d’autoconeixement i reafirmació de la pròpia identitat. Podeu consultar, lliurement, el dossier que trobareu a l’espai “Activitat didàctica” de la mateixa web (L’expressivitat del JO)

El proper 25 de març facilitaré una nova formació a la FECC. Recursos pastorals, en clau poètica i musical. (Escola de Pastoral)
El projecte “A sol i serena” (recursos per a infants i educadors/es) es ramifica en diferents àmbits:
Dimensió religiosa i d’apropament a la interioritat. (Dossier a la pestanya “Creador i formador”, A sol i serena. Desenvolupant petits cants cíclics, adreçats als infants i educadors/es. Igualment, revisant i fent tria d’antigues propostes d’àmbit i acció pastoral
Versos llaminers (Poesia infantil) Indagant altres versos, i “repescant-ne” d’antics. Compartint al meu perfil de facebook https://www.facebook.com/raul.beneitez.1 i instagram (raulbeneitez1)

Biblioteques: podeu disposar del nou dossier d’enguany (visible a la web, espai Creador i formador) novetats al nou recull, maquetat per Laura Morell. Contes adreçats a les diferents edats. Entre 1 i 2 anys, i de 3 a 6.
El passat 28 de febrer, presentava per primera vegada el conte “El cocodril enamorat” de Daniela Kulot, a la biblioteca del Castell (Vacarisses)
Amable i càlida acollida.
Confirmat “L’Arc de lluna” a l’Escola FEDAC de Manresa, el proper 29 de maig.

Del cantautor. Reprenc projecte i camí. “Dels llavis, la brisa” Ben aviat, + detall.
El passat 1 de març, compartia espais i vivència, a la basílica de St. Pere de Puel·les amb la pintora Goretty Pomé, i les poetesses Mercè Amat, Mar Galceran, i Marisa Barros. L’exposició portava per nom “Espais buits i silencis interiors” i va resultar un encontre preciós on van confluir diferents llenguatges expressius.
Déu. Fons latent.
Us podeu subscriure al canal youtube (Raül Benéitez Casañas) i conèixer repertori divers quant a creacions.
D’altra banda, si us plau de regalar, o regalar-vos, un cd ( o +) em podeu escriure a l’adreça rbeneite@xtec.cat
www.galaxiamanagement.net
www.facebook.com/rabeneitez

La Corneta Riallera. Duet senzill i proper. Si voleu saber-ne més,
www.facebook.com/lacornetariallera

Abraçades.
Feliç setmana i entrada al març primaveral,

Raül

Translate »