La clau del SOL

La clau del SOL

“Quan et parlis a tu mateix, parla’t bé”
(Luis Rojas Marcos)

Amb els nassos ben vermells a l’escola Vedruna de Manresa, on facilito la música a les etapes d’Educació Infantil, i Cicle Inicial. Feliç.
Aflora i presento de nou l’activitat “L’expressivitat del jo”, (interrelació dels diferents llenguatges artístics) adreçada als diferents espais d’educació més enllà del marc escolar. L’expressió artística com a canal d’autoconeixement i reafirmació de la pròpia identitat. Podeu consultar, lliurement, el dossier que trobareu a l’espai “Activitat didàctica” de la mateixa web (L’expressivitat del JO)
El projecte “A sol i serena” (recursos per a infants i educadors/es) es ramifica en diferents àmbits:
-Dimensió religiosa i d’apropament a la interioritat. (Dossier a la pestanya “Creador i formador”, A sol i serena. D’aquí a Nadal, desenvolupant petits mantres adreçats als infants i educadors/es. Igualment, revisant i fent tria d’antigues propostes d’àmbit pastoral.
-Acurant cançons adreçades als infants i educadors/es. Al desembre, “Cançó d’explicar coses”, que relata l’estona del vespre, de retrobada i compartir en el sí de la família.
-Versos llaminers (Poesia infantil) Indagant altres versos, i “repescant-ne” d’antics. Darrerament, al voltant de la llibertat, la tardor, Sta. Cecília, etc. Vaig compartint al meu perfil de facebook https://www.facebook.com/raul.beneitez.1 i instagram (raulbeneitez1)

-Biblioteques: podeu disposar del nou dossier d’enguany (visible a la web, espai Creador i formador) novetats al nou recull, maquetat per Laura Morell. Contes adreçats a les diferents edats. Entre 1 i 2 anys, i de 3 a 6.

-El proper 29 de novembre, representaré, per primera vegada, el conte “El cocodril enamorat”, de Daniela Kulot. Serà a la tarda, i a la ludoteca Ludugurus (Creu Roja) Manresa. Altres dates seran,

14 de desembre (Santpedor)
20 de desembre (Artés)
28 de febrer, (Vacarisses)

Del cantautor. Reprenc projecte i camí. Ultimant la nadala d’aquest any, vinculada a l’esperança i a la llibertat. Ben aviat, + notícies.
Us podeu subscriure al canal youtube (Raül Benéitez Casañas) i conèixer repertori divers quant a creacions.
D’altra banda, si us plau de regalar, o regalar-vos, un cd ( o +) em podeu escriure a l’adreça rbeneite@xtec.cat.
www.galaxiamanagement.net
www.facebook.com/rabeneitez

Col·laboració musical i organitzativa de les “Jams meditatives” que tenen lloc a l’espai de benestar i creixement de l’Anna Gangonells (Colònia Jorba) La propera serà el dia 1 de desembre.
La Corneta Riallera amenitzarà el sopar de l’Associació de veïns del barri Vic-Remei de Manresa, el proper 29 de novembre, a partir de les 21:00h. Un plaer abraçar-vos amb la música que ens mou.

Abraçades, feliç setmana i represa.

Raül

.

Translate »