«Flor de tardor»

«Flor de tardor»

Després dels anys, uns pocs, coneixent la realitat d’algunes Escoles de música, m’evoco en represa a l’Escola Vedruna de Manresa, content d’obrir una nova etapa, facilitant la música a les etapes d’Educació Infantil i Cicle Inicial. Feliç.
Aflora i presento de nou l’activitat “L’expressivitat del jo”, (interrelació dels diferents llenguatges artístics) adreçada als diferents espais d’educació més enllà del marc escolar. L’expressió artística com a canal d’autoconeixement i reafirmació de la pròpia identitat. Podeu consultar, lliurement, el dossier que trobareu a l’espai “Activitat didàctica” de la mateixa web.
El projecte “A sol i serena” (recursos per a infants i educadors/es) es ramifica en diferents àmbits:
-Dimensió religiosa i d’apropament a la interioritat. (Dossier a la pestanya “Creador i formador”, A sol i serena. D’aquí a Nadal, treballant en la creació de petits mantres adreçats als infants i educadors/es.
-Creant cançons sentides i pensades per edats tempranes.
-Versos llaminers (Poesia infantil) Indagant altres versos, i “repescant-ne” d’antics. Darrerament, al voltant de la llibertat, la tardor, i la cura del dol. Vaig compartint al meu perfil de facebook https://www.facebook.com/raul.beneitez.1 i instagram (raulbeneitez1)

-Biblioteques: novetats al nou recull (maquetat per Laura Morell) Contes adreçats a les diferents etapes. Entre 1 i 2 anys, de 3 a 6, i de 7 a 10 aprox.
Amb tot, renovo propostes, i ben aviat podreu disposar del dossier d’enguany.

La primera “Hora del Conte” del curs va ser el dia del meu aniversari, el 27 de setembre (La zebra Camil·la)) a la Biblioteca municipal de Vacarisses. Com a properes,

29 de novembre (Ludoteca Ludugurus)
14 de desembre (Santpedor)
20 de desembre (Artés)
28 de febrer, (Vacarisses)

Del cantautor. Reprenc projecte i camí. Molt content de participar al Festival de Poesia “Vila de Gironella” a la vora de poetesses de gran vàlua.
Us podeu subscriure al canal youtube (Raül Benéitez Casañas) i conèixer repertori divers quant a creacions. Em ressona destacar-vos un cant de llibertat, i un prec, malauradament actual, “Gira la clau”.

L’imaginari d’un infant que relata l’enyorança del pare absent. Vull dedicar aquesta cançó a totes les persones que han patit, i pateixen, el dolor que prové de l’absència de qui ha estat, irremeiablement, i injustament, «pres». Per la Llibertat dels presos polítics i les persones exiliades. Per la Llibertat dels pobles i el seu dret a l’autodeterminació..

D’altra banda, si us plau de regalar, o regalar-vos, un cd ( o +) em podeu escriure a l’adreça rbeneite@xtec.cat
www.galaxiamanagement.net
www.facebook.com/rabeneitez

Participació i gravació al nou cd de Xavi G. Cabré i Anna Llopart (Desitjos de colors) dirigit al públic familiar. Una delícia ben recomanable.
Igualment, col·laboració musical i organitzativa de les “Jams meditatives” que tenen lloc a l’espai de benestar i creixement de l’Anna Gangonells (Colònia Jorba)
Finalment, dir-vos que aquesta web està en procés de renovació, i que a finals d’any us podrem mostrar una imatge conciliada amb l’actual, però amb retocs estètics i d’estructura.

“I, sobretot, no oblidis que el teu temps
és aquest temps que t’ha tocat de viure:
no un altre, i no en desertis,
orgullós o covard, quan et sentis cridat
a prendre part, com tothom, en la lluita,
car el teu lloc només tu pots omplir-lo.”
(Miquel Martí i Pol)

Abraçades, feliç setmana i represa.
Raül.

Translate »