Quan la rima se’m desfà

Quan la rima se’m desfà

Sovint he pensat que  la tardor és, de totes les estacions, la que més em conté, i em contenta. M’agrada i m’inspira la idea de deixar anar, lentament, com el suau balanceig de les primeres fulles al caient dels primers vents…  Podem crear un espai buit però substanciós, a fi de ser, creixent, plenitud que daura.

Entretant, m’il·lusiona  parlar-vos dels projectes i el ventall d’inquietuds que es belluguen com un xup-xup de foc lent.

L’espai web i tot allò que se’n deriva (imatges, continguts, vídeos, xarxes, etc.)  La Tamara Hernández (www.tamarahernandez.es) amiga i il·lustradora, traça logo, emplena colors i els combina, al mateix temps que afavoreix una presentació acolorida i bonica, talment com és ella. Gerard Badia (Dabmedia) dissenya la nova web, amb la cura i la professionalitat que acompanyen la seva tasca. Borja Olalla s’ocupa de la imatge, procurant renovació quant a fotografies i mostres vàries. 

Primeres passes com a docent a l’escola FEDAC Cerdanyola. Càlida acollida i un horitzó preciós per descobrir. Molt agraït d’aquest escalf tan cert. 

Pastoral Educativa i Interioritat. Ardent la tasca. Preparo un nou recull: “Petits cants en cercle”. Petits “mantres” d’essència cristiana, adreçats als infants i educadors/es. Segueixo treballant per una renovació acurada i atrevida dels diferents llenguatges pastorals. 

Els Versos Llaminers” (Poesia infantil adreçada als infants) quedaran delicadament recollits en un llibre, amb il·lustracions. Desitjo poder-vos detallar en breu. Gaudeixo d’aquest pas primer, revifant creacions passades i recreant-les des de la mirada d’avui. 

“Cantem i contem contes. Enguany presento únicament una proposta, tota repleta d’aventures, humor, cançons, poesies, etc.  “La bruixa Brunilda i la poesia dels objectes”

Ja podeu prendre bona nota de les següents dates: 

22 d’octubre: “Festival de poesia de Gironella” (La bruixa Brunilda i la Poesia dels objectes) a les 18:00h, Biblioteca municipal de Gironella. 

9 de novembre, a la biblioteca “La bòbila” de l’Hospitalet de Llobregat (La bruixa Brunilda i la Poesia dels objectes) 

 El Raül cantautor respira bé i plàcid, i es retroba de nou amb la composició de cançons, fruit d’aquell imaginari que mai s’atura, però que cal nodrir i alimentar. En camí transita un nou E.P. “Galàxia Management”, com sempre, inspirant i recolzant. Serà ben aviat que us podré detallar més i millor. 

Tetera dels harmònicsés una agrupació que hem creat, algunes persones amigues,  amb la intenció de cultivar i propiciar espais d’interioritat a través de la música. Som al bell mig d’un procés creatiu que ens està regalant moments de molta comunió i goig. Desitjo poder compartir-vos bones noves properament. 

Agraït de romandre al profund propòsit de compartir la creativitat, a fi d’ajudar-vos a SER persones felices, plenes, i esperançades. 

i un vers llaminer que fa la cirereta;) 

La fada tardor

 

«Amb una vareta, 

la fada tardor, 

transforma les fulles, 

del verd, al marró.

I amb la poció d’una màgia, 

vesteix els retrats, 

de grocs i taronges, 

vermells i daurats. 

Despullen els arbres, 

d’un plàcid caient, 

i els núvols remullen, 

la pluja i el vent,

que xiula i belluga, 

aigües i papers, 

com una rialla, 

que abraça els camins, 

i els fa més lleugers»

 

Abraçades de cor, 

Ben vostre

Raül

 

Translate »