Nadal. Naixença…

Nadal. Naixença…

 

«Viure és un Nadal

entre el poc i el massa.

És un foc que cal

encendre’l amb traça.»

(Joana Raspall)

A l’Escola de música de la Pia de Moià, obrim el parèntesi de Nadal, molt contents d’aquest primer traç del curs, i amb ganes de més, i millor. Bones festes!

El projecte “A sol i serena” (recursos per a infants i educadors/es) es ramifica en diferents àmbits:

–       Dimensió religiosa i d’apropament a la interioritat.

–       Versos llaminers (Poesia infantil) Indagant amb altres versos, i “repescant-ne” d’antics. El darrer. Al mur del meu “face” personal, podeu visualitzar els darrers versos llaminers. Sovintejen temàtiques nadalenques.

–       Participació al projecte deliciosament “plural” de l’amiga i escriptora Roser Blázquez. (Manelic)

–       Biblioteques: novetats al nou recull (maquetat per Laura Morell) Contes adreçats a les diferents etapes. Entre 1 i 2 anys, de 3 a 6, i de 7 a 10 aprox.

El passat  23 de desembre, a Sta. Maria d’Oló,  vaig poder explicar i representar, “Un Nadal de conte i cançons”. Preciós matí de sol i bonança a la Fira de Nadal d’aquesta cucada de poble. Agraït.

Ja tenim la nadala a la “butxaca”. Per compartir-vos, de cor.

https://www.youtube.com/watch?v=HqOENgg0MW4

De les novetats que deixava entreveure… Aquest proper dissabte dia 29, gravarem la cançó “Gira la clau” (sensibilització realitat pres@s polítics) amb l’apreciat i admirat cantautor, Cesk Freixas. Serà a Casafont Records, i en breu detallarem +.

D’altra banda, si us plau de regalar un cd ( o +) al llaaaaarg d’aquestes festes, podeu escriure’m al a l’adreça rbeneite@xtec.cat. Al mur del face i pàgina (rabeneitez) us compartiré preus i opcions vàries.

www.galaxiamanagement.net

www.facebook.com/rabeneitez

 

La Corneta Riallera. El passat 15 de desembre vam ser a la Fira de Sta. Llúcia (Manresa) dinamitzant una activitat al voltant de la temàtica “El consum responsable”. (Casa Flors Sirera)  Sentim gratitud.

L’espectacle, de nom “Els regals de l’Aura, i el Nadal que ens daura”. el representarem novament el proper 29 de desembre (18’15h) al Campi qui jugui (Palau firal Manresa)

Aquesta vegada però, es tractarà d’una versió “reduïda” de l’espectacle.

Convidats/des!

El proper 2 de gener, repetirem l’experiència que sempre ens abraça especialment, al centre Brahma Kumaris de Barcelona (Meditació/Concert) amb Elíes Picanyol, Anna Gangonells, i Alfred Matarín)  Amb desig de compartir.

www.facebook.com/lacornetariallera

 

Abraçades, feliç setmana, i bona cua d’any!

 

Raül

Translate »