Una rosa mig desclosa…

Una rosa mig desclosa…

 

I un vent amable ens retroba damunt d’una tarima en un camp de futbol, just davant del passadís on els/les esportistes normalment s’escolten amb més intensitat les darreres pessigolles a la panxa.

Aquesta vegada però, el partit es converteix en una veritable festa on aproximadament 800 nens/es de les escoles FEDAC, i els seus mestres, ens regalen una presència bonica i una disposició fantàstica. En Toni i Jo, us donem les nostres GRÀCIES més sinceres.

La Tamara perfila noves maquetacions (Cançons i natura, i cançons i emocions). Endavant hi anem…

Aquest proper dimecres, nova formació a Barcelona, en el marc de l’Escola de Pastoral (FECC)  de nom “El cant dels mots és Paraula” aquesta vegada l’escriptora i bona amiga Roser Blázquez, “ballarà” amb mi un vals reposat. Conduirem la formació conjuntament…

El cantautor es reinventa amb l’aparició de les llunes i l’arcada. Ja som a “Spotify”. Al mateix temps, neix i pren silueta el projecte “Cuku-rutxu”, una formació de quartet amb ganes i desig de fer ballables les paraules i els missatges… aviat us podrem informar de dates vàries.

La Corneta Riallera s’adapta als contextos procurant un meandre suau i continuat… deixem el camp de futbol per preparar casaments diversos. Contents.

Translate »