«Viatges i flors»

«Viatges i flors»
58543328_2508997502446255_4979603353773277184_o

«L’amor no ha de ser tan sols una flama, sinó també una llum»

(Henry David Thoreau)

 

A l’Escola de música de la Pia de Moià. Contentes d’una Diada de Sant Jordi ben compartida al poble. L’amor i l’activitat artística de bracet i en dansa. Ens preparem, entre altres, pel recital de fi de curs, el proper 1 de juny, a la Plaça del CAP.

 

 

A la mateixa web, descarregable, el dossier «L’expressivitat del Jo». Activitat adreçada als diferents contextos educatius, més enllà de l’aula.

https://www.raulbeneitez.cat/docent/

 

El projecte “A sol i serena” (recursos per a infants i educadors/es) es ramifica en diferents àmbits:

  • Dimensió religiosa i d’apropament a la interioritat.

 

  • Versos llaminers (Poesia infantil) Indagant altres versos, i “repescant-ne” d’antics. El darrer. Al mur del meu “face” personal, podeu visualitzar els darrers versos llaminers.

     

  • Biblioteques: novetats al nou recull (maquetat per Laura Morell) Contes adreçats a les diferents etapes. Entre 1 i 2 anys, de 3 a 6, i de 7 a 10 aprox.

Darreres actuacions.

- El mateix dia 23 d’abril, a Castellbell i el Vilar, vaig explicar llegendes vàries i poc «usuals» al voltant de la festivitat de Sant Jordi. Va ser durant el matí, a la Plaça del «Patufet», i amb les boniques i bonics alumnes del CEIP Jaume Balmes. Gràcies.

 

- I al cap de la setmana, divendres 27, em faig present a l’Escola ZER «El Segrià» per facilitar un taller de contes, cançons, i poesies. Admirat de la bellesa d’aquesta escoleta i el bon fer dels qui la nodreixen. Encantadíssim.

 

- Dimarts 30 d’abril, a la seu del IEC (Institut d’Estudis Catalans) vaig tenir la fortuna de recollir el diploma de «Menció honorífica» per l’aportació al treball «El bufó que va haver de marxar de palau». Projecte de consciència emocional i creixement personal (Premis Sant Jordi 2019) compartit en clau d’equip, amb les companyes i amigues Roser Blázquez, Isabel Serra, i Núria Trullà. Fascinat de tanta vàlua i desig d’acréixer. Un veritable goig. Molta gratitud.

El cantautor, cantava. Reinventant, amb cor i cura, el projecte.

www.galaxiamanagement.net

www.facebook.com/rabeneitez

 

La Corneta Riallera, en dansa, i a disposar

www.facebook.com/lacornetariallera

 

Abraçades, i feliç represa.

Raül

www.raulbeneitez.cat

Translate »