«La utopia és a l’horitzó…»

«La utopia és a l’horitzó…»

«La utopia és a l’horitzó. Camino dos passos, ella s’allunya dos passos i l’horitzó es mou deu passos més enllà. Llavors, per a què serveix la utopia? Per això, serveix per caminar.»

Eduardo Galeano

Qüestió d’unes hores compartint, a peu de carrer, i a peu d’escenari, música a «La Mina». Una mina d’enriquiment, i «aplastant» la senzillesa de tals notes-teranyina vestint un capvespre de tràfec i vent. Ben a prop de la mateixa Rambla de Camarón, i admirant el vincle humà, proper, ferm. Un «olé» per l’associació «no-dos» qui decideix, de forma altruista, treballar la identitat a «La Mina», un rerefons de difícil fons…  Endavant!

«Poesia dels objectes» a l’ABACUS Manresa,  conjuntament amb Joan Cirera, qui va mostrar un preciós «bon fer». Diumenge entrant seré a  Monistrol de Montserrat.  Vibro i no em canso.

Freddy Guillen ens posa a l’abast els primers esbossos del clip «Gotes», i jo em quedo sense alè. M’emociona. Molt content. Al mateix temps, col·laboracions 11 de juny (Kursaal) Festival de Dansa (Escola de Dansa Roser) i 17 de juny (Auditori de la Plana de l’Om) Col·legi d’Advocats.

Simultàniament… els «Cuku-rutxu» prenem més forma i «en forma» estem i al punt d’un  primer concert (oficial¿?) serà el proper 21 de juny, al centre penitenciari de Lledoners. Aviat, també, al carrer. Us informarem amb més i més detalls…

La Corneta es vesteix de «casori» el proper 18 de juny. Recordeu-nos… www.facebook.com/lacornetariallera

 

 

 

 

 

Translate »