Flama ardent

 

Eva Bach ens diu, com a resposta a la pregunta, “Què és educar?”

“És extreure una cosa que ja tenim dins. No és posar alguna cosa de fora a dins, sinó ajudar a extreure-ho i a fer-ho florir i brillar…”

Darrer tram intens del curs a les escoles de la música. Moià i Artés.

Més poesia i objectes. Aquest últim diumenge, novament al peu de Montserrat, oferint l’espectacle dins del cicle “Racons xics” que ofereix el mateix ajuntament de Monistrol. Tastet airós i agradable. Molt agraït i content d’encetar aquests cicle.

Divendres vaig ser a FEDAC Manresa, compartint  “un nou pas endavant” (Festa final d’etapa P5 i sisè) Càlida retrobada i encant sobrevolant el pati.

El mateix diumenge, de matí, musicant una comunió a l’església del Carme de Manresa, vaig poder interpretar cançons dels reculls “El Teu nom és com un caramel”, i “La cantimplora d’en Marcel Gràcies”. …

Davant del finestral. Assajant més “Gotes” amb la Nàcari i la Roser, i preparant dues col·laboracions properes. Aviat el clip sense les proves…

11 de juny al Kursaal (Escola de dansa Roser) Acompanyat pels amics Toni Romero i Carles Tatjé.

17 de juny: Auditori de la Plana de l’Om (Col·legi d’Advocats) 19:00h.

La Corneta es vesteix de «casori» el proper 18 de juny. Recordeu-nos… www.facebook.com/lacornetariallera

El proper 10 de juny, col·locarem un “fons” musical de piano als textos de l’escriptora Núria Lorente. Serà als estudis «Aviram” de Manresa. Gravació a càrrec del músic polifacètic Albert Palomar.

Translate »