La llibertat de triar…

La llibertat de triar…

“Tingueu sempre al cor la idea d’Itaca. Has d’arribar-hi, és el teu destí. Però no forcis gens la travessia.”
K. Kavafis.

Amb un peu damunt l’enyor, i l’altre a la cura, tornem a l’escola. Sorgim d’un interludi que ens apropa a desgranar consciències. Camins vers l’amor.
Aflora i presento de nou l’activitat “L’expressivitat del jo”, (interrelació dels diferents llenguatges artístics) adreçada als diferents espais d’educació més enllà del marc escolar. L’expressió artística com a canal d’autoconeixement i reafirmació de la pròpia identitat. Podeu consultar, lliurement, el dossier que trobareu a l’espai “Activitat didàctica” de la mateixa web (L’expressivitat del JO)
El passat 20 de maig, vaig facilitar la darrera sessió de la formació “El cant dels mots és Paraula” (on line) en el marc de l’Escola de Pastoral 12 que organitza la FECC i la universitat Ramon Llull (Blanquerna) Recursos pastorals, en clau poètica i musical. Una experiència ben enriquidora! Gràcies!
El projecte “A sol i serena” (recursos per a infants i educadors/es) es ramifica en diferents àmbits:
-Dimensió religiosa i d’apropament a la interioritat. (Dossier a la pestanya “Creador i formador”, A sol i serena. Desenvolupant petits cants cíclics, adreçats als infants i educadors/es. Igualment, revisant i fent tria d’antigues propostes d’àmbit i acció pastoral
-Versos llaminers (Poesia infantil) Indagant altres versos, i “repescant-ne” d’antics. Compartint al meu perfil de facebook
Nou blog actiu: http://deversosllaminers.blogspot.com/
-Biblioteques: podeu disposar del nou dossier d’enguany (visible a la web, espai Creador i formador) novetats al nou recull, maquetat per Laura Morell. Contes adreçats a les diferents edats. Entre 1 i 2 anys, i de 3 a 6.
Durant aquest període de confinament, he procurat tria i endreça de versos llaminers, i els he dut al següent blog. Ben vostre,

http://deversosllaminers.blogspot.com/

Els propers divendres 5, 12, i 19 de juny, a través del canal youtube de la Biblioteca del Castell (Vacarisses) podreu veure i escoltar contes (detallaré més endavant)
Del cantautor. Reprenc projecte i camí. “Dels llavis, la brisa” Ben aviat, + detall.
La Laura Morell ha filat amb sensibilitat i bellesa, la maquetació del nou dossier, que podeu trobar a la mateixa web.(Cançó d’autor)
Us podeu subscriure al canal youtube (Raül Benéitez Casañas) i conèixer repertori divers quant a creacions.
D’altra banda, si us plau de regalar, o regalar-vos, un cd ( o +) em podeu escriure a l’adreça raulbcweb@gmail.com
www.galaxiamanagement.net
www.facebook.com/rabeneitez

La Corneta Riallera. Duet senzill i proper. Al punt de tornar-hi,
www.facebook.com/lacornetariallera

Feliç setmana i molta cura,
Ben vostre,
Abraçades.

Raül

Translate »