Clarianes…
IMG-20150317-WA0004

DSC06206

“És ambició vana provar d’assemblar-se a tothom, perquè tothom està format per cadascú i cadascú no s’assembla a ningú…”

(André Gide)

 

“Ludugurus” és l’espai on posaré en pràctica el taller “Llenguatges expressius i comunicatius”, durant el casal d’estiu del proper juliol.

 

En el marc de “L’hora del conte”, presentaré les cançons del recull “La poesia dels objectes”. El primer recital interactiu, durant el proper mes d’octubre, estarà embolcallat per una nova edició del cicle “Tocats de lletra”. Més endavant concretaré dies i hores a les biblioteques de Manresa.

Un enllaç i mostra: El rellotge de paret és amic meu…

 

https://www.youtube.com/watch?v=uvOTnhMKs9o

 

Molt content de ser a la fase final del concurs de cantautors “Horta-Guinardó”. Les eliminatòries seran els propers dies 19 i 20 de juny. Confirmada també l’actuació del 18 de juliol a Tàrrega, fruit del primer premi concedit l’any passat al concurs de cantautors “El gat del Rosal”.

Una gota més s’escola entre els dits… i em sacseja la tendresa d’un “cistell verd”

T’estimo, t’estimo, i t’estimo…

Us presento una nova cançó (piano i veu).

https://www.youtube.com/watch?v=naH9tbhCDzw

 

ECOfusió i altres artistes amics, us podrem presentar d’aquí a molt poquet el clip i la cançó “Sigues el canvi que TU vols”, inspirada amb la frase del mateix Ghandi “Sigues TU el canvi que vols veure en el món”.

Per ara, algunes imatges del rodatge dirigit per Manel Serrano.

Translate »