«VIU»

“Abraçat al sarró fet encara del meu antic vestit de Bufó, ple de tots els tresors i regals descoberts pel camí, em vaig penjar el llaüt a l’esquena i vaig avançar prat enllà, en plena primavera, dirigint-me cap al primer poble per continuar el camí, sempre incert i sorprenent, de la vida…”

(El bufó…)
Roser Blázquez.

 

Punt i a part del curs a l’Escola de música de l’Escola Pia de Moià. Valorem i projectem. Balanç. Creixem. “Summem…”

Llenguatges expressius i comunicatius.  Molt agraït de formar part de l’equip de formadores i formadors dels tallers d’interioritat a La Cova de Manresa. Experiència molt valuosa per mi.

En clau de renovació dels llenguatges pastorals, i en relació als apunts d’interioritat aplicada a l’aula,  he pogut impartir diferents tallers com a formador de la FECC (Fundació d’Escola Cristiana de Catalunya)

Creativitat ramificada. Elaborant “versos llaminers” (poesia infantil) , i projectant nous reculls de cançons adreçades als educadors/es, com als mateixos infants. Enguany, “L’Arc de la lluna” s’ha manifestat en diferents biblioteques i espais d’un semblant.

Temps d’estiu. Llibreta en mà, i noves creacions i recreacions. Gestió emocional al fons “latent”. Segueixo.

Presentació del disc “Al caient de la nuesa” (2 de febrer al teatre Kursaal) d’un seguit “topem” amb una galàxia que ens estima i ens acull (Galàxia management) i un segell a les muntanyes (Casafont Records)  Al caient, l’agenda d’estiu. La cuca viu, BÉ.

 

Experiència i aprenentatge entre “Bambuscat’s” que ens hem retrobat en diferents concerts al llarg d’un temps. Preciós.

Corneta Riallera, ben viva, i a disposar. L’últim encontre, escoles FEDAC. Proper 17 d’agost, al restaurant Sta. Llúcia de Navès.

https://www.facebook.com/lacornetariallera/

Feliç estiu. Que sigui un temps de pau i enllaç.

Fins ben aviat.

Agraït de tot,

Raül

Abraçades,

www.raulbeneitez.cat

Translate »