Verema i jardins

Verema i jardins

Preparant intens el taller “Gaudeix del teu procés creatiu”. (Joc dramàtic, expressió corporal, expressió musical, escriptura creativa, i dibuix) durant tres dissabtes: 7, 14, i 21 de novembre. Podeu consultar tota l’àmplia i variada oferta formativa al següent enllaç.

http://manresa.cat/web/article/5420-descripcio-i-condicions.

 

Content de ser la congrés “Laïcat”. POBLET.

De “La Joia de l’Evangeli”

“L’Evangeli ens invita sempre a córrer el risc del trobament amb el rostre de l’altre, amb la seva presència física que interpel·la, amb el seu dolor i les seves reclamacions, en la seva joia que s’encomana en un constant cos a cos…”

A la web de la FECC (Fundació d’escola cristiana) podeu veure-hi desplegada la proposta completa “A sol i serena”

http://pastoralfecc.blogspot.com.es/

 

Poc després de sentir-me entre poetes i músics, arriba “La poesia dels objectes”. (Tocats de lletra) el proper dia 14 d’octubre a la biblioteca Ateneu les Bases (Manresa)

https://bibliotequesdemanresa.wordpress.com/

Contemplant objectes molt quotidians, apareixen unes quantes poesies cantades, per tal de propiciar espais de redescoberta vers l’entorn més domèstic, com el gust per la creativitat. Al mateix temps, s’entrellacen diferents elements i característiques d’aquests mateixos objectes, evocant comparatives i metàfores amb significat. D’un plegat i d’altra banda, La poesia dels objectes, avança en un traç narratiu que uneix les diferents creacions i les vincula.

«La cafetera fa fum, pim pam pom, pum…»

 

El proper dia 17 d’octubre, cantautor de matí a la basílica de la Cova de Manresa, oferint petit recital íntim.

Al capvespre, i amb la formació de “trio” al complet (20:30h) als estudis Crash de la cta. de Vic.

Hi sou convidats/des…

 

Freddy Guillen ens regala imatges i vídeos del que va ser la primera mini marató poètica i artística (Tocats de lletra) impulsada per Joan Lluís Sagués (Papers) i un bon reguitzell de músics i poetes compartint molt més que les estones.

El marc, senzillament preciós, un jardí de flors…

eltallerdeljardi.jimdo.com/

Translate »