Perfilant…
IMG_6949

 

“Una fulla no conspira mai contra l’arbre en nom del seu dret a la verdor permanent”

Sergio Senay

 

I durant la setmana, retrobada amb els “llenguatges expressius i comunicatius”, activitat que perfilo, de nou, cara al nou curs.

“L’ésser humà és capaç d’expressar el que sent, el que pensa. Sap riure i sap plorar. Pot dir sí i pot dir no, tant de paraula com amb el gest. I està dotat per a manifestar tota la gamma de sentiments i d’opinions continguts entre els dos extrems del sí i del no.”

Carme Aymerich

 

+ fil i agulla, actualitzant reculls varis de cançons adreçades al públic familiar (A sol i serena)

Preparant i repensant l’aportació al Festival de poesia infantil de Gironella (setembre)

Indagant en la preparació de dues activitats que es mouen  al voltant del treball vivencial de la interioritat amb infants i adolescents.

“La cambra buida”, cançó que pertany al darrer treball “Quatre llunes i una arcada” (cançó d’autor) serà un ingredient més d’una meditació activa impulsada per Brahma Kumaris (octubre) Més detalls aviat.

“Bambuscat’s”, formació recent d’inquietud social, i de caire festiu, hem estat seleccionats per actuar al certàmen de cançó Salitja, 2016. Ho farem aquest proper diumenge amb la cançó “El mar dels laments”, temàtica que gira entorn la problemàtica del refugiats.

 

Nova actuació de “La Corneta riallera”, el proper dijous 11, al restaurant “Sta Llúcia de Navès”.

https://www.facebook.com/lacornetariallera/

Al barri de la Mina, i amb un col·lectiu d’ètnia gitana, gravació (flauta travessera) d’algunes cançons a través de les quals puc entreveure una “fe” colpidora.

www.raulbeneitez.cat

Feliç setmana!

 

Raül

Translate »