Fulles i espirals

Fulles i espirals

M’arrela la tardor com un fruit dins meu, i és dolç el primer mossec.

Dimarts 19 d’octubre, interpretaré algunes peces musicals a Cerdanyola (Auditori centre Parroquial) embolcallant amb altres artistes, l’arribada de les obres de l’artista Siro López a l’escola FEDAC Cerdanyola. Actualment formo part de l’equip docent del mateix centre. Content i agraït.

Divendres 22 d’octubre em podreu retrobar a Gironella, en el marc del «Festival de poesia vila de Gironella». A les 18:00h, i a la mateixa biblioteca municipal, oferiré l’espectacle «La bruixa Brunilda i la poesia dels objectes». Heus aquí, una breu descripció;)

La Brunilda és una bruixa de poc espant. Viu enmig del bosc, amb el seu estimat gat Bru. El color negre inunda tota la llar, i les coloraines resten lluny, enyorades de l’embruix. Tanmateix,  la vida de la nostra amiga remeiera, canviarà després d’un bon grapat de trifulgues, i els colors, es faran delicadament presents. Posarem especial èmfasi a la poesia, recitada i cantada, al voltant d’objectes que podríem descobrir dins d’una casa. Des d’aquí, combinarem text,  cançó, dinàmiques, poesia, etc. i sobretot, diversitat i diversió.

Convidats/des!

 

Feliç setmana i represa,

Ben vostre,

 

Raül

 

 

Translate »