«Els camins dels arbres»

«Els camins dels arbres»

“La paraula no és únicament una eina per al coneixement. És una joia que algú va perdre fa temps i que nosaltres hem tingut la sort de trobar. Amb la paraula, fins i tot quan la paraula es calla, no hi ha avorriment possible…”

Recordant a Joan Barril. Tres anys ja fa que ens vas deixar, però m’encanta rellegir-te…

Actualitat web.

A l’Escola de música de la Pia de Moià. Ben nadalencs ja, i a les portes del concert “compartit” amb l’Escola Municipal de música d’Artés. Tota una experiència que ens il·lusiona. Dissabte 16 al matí, concert “d’escola”, a l’escola.

http://blogscat.com/a/emepm/

Llenguatges expressius/comunicatius. Petit vídeo-resum de l’activitat. Per consulta escrita, podeu visualitzar el pdf al següent enllaç.

https://www.raulbeneitez.cat/docent/

https://www.youtube.com/watch?v=rVlCv7KJt8o

 

De forma “esglaonada”, petits vídeos-resum dels diferents reculls que formen part del projecte “A sol i serena”. “Els camins dels arbres”, conte d’en Pep Bruno, ha estat la meva inspiració en el moment de tractar la diversitat religiosa i els diferents itineraris de la fe. Tractament també, de la intel·ligència espiritual i el seu “aflorar”.

Per saber més de “A sol i serena”, us comparteixo l’enllaç web.

https://www.raulbeneitez.cat/formador/

El proper dia 16 col·laboraré amb “La Marató” de TV3 explicant un conte al Kursaal (Manresa) Serà en el marc d’una “marató” de contes que es preveu interessant i divertida, al mateix temps que compartida amb companys/es narradors/es.

Propera biblioteca. Vacarisses, 26 de gener. (L’arc de la lluna)

26 i 27 de gener. Nova participació a les Jornades de Pastoral (FECC) amb la proposta “El cant dels mots és Paraula”.

Novetats al “tube”. Bona acollida i molt contents. La nadala “El cel d’aquesta porta”, i la cançó al meu país que estimo, Catalunya, “Les places són les cases”.

https://www.youtube.com/watch?v=wyvhwLk04Ys

https://www.youtube.com/watch?v=_vHHDgk99qk&t=105s

Enamorats, novament, de Penelles i la seva gent. Un plaer de retrobada i caliu. Sou un poble immens. Tornarem sempre que ho desitgeu.

El 16 de desembre, presentació de la nadala “El cel d’aquesta porta” a l’espai “Chocolat” (Manresa) + petit recital (Al caient de la nuesa) Amics i companys de “Galàxia management”, compartint, i amb il·lusió.

El 29 de desembre serem a la Casa de Cultura de Xàtiva, compartint vivències i presentacions vàries amb l’amic i poeta Marc Freixas.

El 30 de desembre, a Pego (València) Festivals “Sons d’hivern”.

www.facebook.com/rabeneitez

Gràcies ben grosses a “Galàxia management”.

www.galaxiamanagement.net

La Corneta Riallera.

Us recordem l’enllaç face. A disposar i amb tots vosaltres. Us animem i “amenitzem…”

www.facebook.com/lacornetariallera

I ja podeu disposar de la primera aportació al voltant de la creativitat i els seus “afectes”. Del “com ho veig i procuro viure’m…”

www.raulbeneitez.cat

 

Feliç setmana i represa,

Raül.

Translate »