Abril i «en fil», daurat…

Abril i «en fil», daurat…

Punt i coma; a l’aula de música de l’escola Pia de Moià encarem el darrer tram de curs. I “en curs”,  a l’escola municipal de música d’Artés, gaudim d’una Setmana Fantàstica “embarrocada”. Danses i músiques del barroc deambulen arreu. Mestres i alumnes en gaudim.

 

Inici d’abril, i dates importants quant a formacions. Agenda al dia.

Propera representació 8 d’abril a Moià. (Escola Pia) activitat impulsada per l’AMPA de la mateixa aula de música.

Bona feina preparant trobada FEDAC’s el proper 15 d’abril (Manresa) “Som 24 escoles escampades per tot arreu…” Una cançó de collita pròpia, al punt de volar.

9 d’abril: X Jornades de mestres de mestres i professors de  religió (Barcelona) Allà hi aniré amb “La cantimplora d’en Marcel Gràcies” (La Salle Bonanova)

20 d’abril: Formació escola de Pastoral (FECC) “El cant dels mots és paraula”. Formació compartida amb la bona amiga i escriptora Roser Blázquez.

29 d’abril. Un conte a la biblioteca. Col·laboració en clau de voluntariat. Sensibilització entorn natural (organitza l’associació “La cosa nostra”)

 

A la llum el nou cd “Quatre llunes i una arcada”. Esperant amb il·lusió que el disc es pugui trobar i retrobar a les xarxes, per així poder dir que oficialment ja és “al carrer”.

Clip en via, i altres…

Molt bon regust de les Caramelles d’enguany a Salo, aquesta vegada amb una rumbeta com a afegitó. Experiència gran. Molt content i agraït.

“La Corneta riallera” es prepara pels propers casaments, cara al mes de juny.

Endavant i amb alegria!

Raül

Translate »