“Ensenya’m a emprendre un nou començament, a trencar els esquemes d’ahir, a deixar de dir-me a mi mateix “no puc” quan puc, “no sóc” quan sóc, “estic atrapat” quan sóc completament lliure.”

(Rabí Najman de Bratslav)

Ben retrobats/des sempre,

En qualsevol moment la vida pot capgirar, talment com un mitjó. Durant els darrers anys he tingut la fortuna de poder viure en primera persona l’experiència de la paternitat, amb tot el que conté i se’n ramifica. 

Molts projectes personals havien quedat al repòs del tinter. Avui és dia de tardor i represa, i content d’intuir un horitzó bonic, us descric i comparteixo algunes activitats recents. 

 

  • www.raulbeneitez.cat. Retocs finals d’una web nova. Programació i disseny a càrrec d’en Gerard Badia (Dabmedia) 

    Un espai que vol ser reflex viu i actualitzat de tot el meu ventall professional, que avui passa per un “divers” que em captiva i m’engresca.

 

  • FEDAC Cerdanyola és l’escola que m’acull com si fos casa. #avuiperdemà és un projecte que m’il·lusiona i em belluga. Feliç i agraït de formar-ne bona par, així com d’iniciar un nou curs ple de reptes i aprenentatges. 

 

  • La companyia “Bufanúvols” m’ha facilitat la possibilitat de col·laborar amb ells, compartint música i ballades “folk”, entre altres esdeveniments. Molta bellesa i un goig de persones. Gràcies ben de cor! 

 

  • Mai havia presentat cap llibre, i el passat 16 de setembre em vaig estrenar com a presentador d’una joia literària anomenada “El raconet de la Lilium”. L’autora, Lourdes Sensarrich, és una molt bona amiga i una ànima plena de llum que irradia amb la seva creativitat. La podeu descobrir a les xarxes, amb el sobrenom de “Lilium”. Molt i molt recomanable! 

 

  • Sempre és bonic poder col·laborar amb causes solidàries.  El passat 9 de setembre vaig actuar a la Parròquia de Sant Roc (Sabadell) compartint escenari amb l’amic (talentós amic) David Martí (Titu Martí) L’objectiu era poder fer bon coixí per finançar una sortida a Lourdes, organitzada per la comunitat amiga (Fraternitat de Santa Maria de Togores) Un teixit humà preciós i molt acollidor!
  • “La Corneta Riallera” desplega de nou les ales. Durant l’estiu vam actuar a Capellades (Societat La Lliga) i més recentment ho hem pogut fer a la Fira d’Artesania  organitzada per l’associació de veïns del passeig i rodalies (Manresa) 

 

  • En breu, us detallaré més i millor sobre els nous projectes que mica en mica, prenen volada. 

 

Ben vostre, 

Abraçades, 

Raül 

www.raulbeneitez.cat

Translate »