«Sophia» et dius.

«Sophia» et dius.

“El graner s’ha cremat: ara puc veure la lluna”

 

(Mizuta Masashide)

 

A la vora de la fi d’un nou trimestre. Intensitat del florir primaveral.

Ultimant sessió (demà) Llenguatges expressius/comunicatius a l’Escola municipal de música de Súria. Persones amb diversitat funcional (AMPANS)

Iniciat també, i al mateix tempo, procés creatiu conjunt amb els Avets (Moià) quant a la elaboració d’una creació coinjunta, i en clau clau musical.

A les gràcies a totes les persones assistents, Editorial Barcanova i FECC. Molt bon regust i ressò del taller que vaig oferir dissabte passat. “El cant dels mots és Paraula” (Solsona)

“Jornada de mestres i professors de religió”

“L’arc de la Lluna” (cançons i natura) dissabte passat, Puig-reig, i el que ve, “Biblioteca del Casino (Manresa) 18:00h.

Extraordinària experiència la viscuda al “Sophia” (teatre-auditori Calldetenes) entre tantes persones tan plenes de tanta bellesa. Gràcies. Col·laboració encara em batega, Míriam Subirana.

El cd ja vola cap a les plataformes. Gràcies Lourdes (Galàxia management) per ser aquí i tan present. I Casafont (segell discogràfic)

Darrera actuació al “Voilà”. Recital proper que ens ha fet bé. Gràcies!

Bambuscat’s preparats i retrobats. Aquest divendres a les 20’30h. (Auditori de Cal Sitjes) Artés, en el marc de la Setmana Fantàstica de la mateixa escola de música,

que gira al voltant dels conflictes com a eix temàtic.

Corneta Riallera, i a disposar.

https://www.facebook.com/lacornetariallera/

Feliç setmana.

Abraçades,

Raül

Translate »