Respir i enlaire

Respir i enlaire

«Després d’escalar una muntanya molt alta, descobrim que encara n’hi ha més per escalar.”

(Nelson Mandela)

Darrers batecs d’estiu, xipollejant les novetats i amb l’horitzó enllà, i arreu. 

Renovem l’espai web i tot allò que se’n deriva (imatges, continguts, vídeos, xarxes, etc.) 

La Tamara Hernández (www.tamarahernandez.es) amiga i il·lustradora, traça logo, emplena colors i els combina, al mateix temps que afavoreix una presentació acolorida i bonica, talment com és ella. Gerard Badia (Dabmedia) dissenya la nova web, amb la cura i la professionalitat que acompanyen la seva tasca. En farem mostra durant la segona quinzena de setembre. 

Obro, amb il·lusió i molt goig,  una nova etapa docent a l’escola FEDAC Cerdanyola, a la vegada que puc tancar amb especial gratitud i escalf, la meva estada a l’escola Vedruna Manresa. Immensament agraït, apreciant cada segment del temps que suma vivències i aprenentatges. 

Pastoral Educativa i Interioritat. Ben viva la tasca, i efervescent. Preparo un nou recull: “Petits cants en cercle”. Petits “mantres” d’essència cristiana, adreçats als infants i educadors/es. Segueixo treballant per una renovació acurada i atrevida dels llenguatges pastorals. 

Els Versos Llaminers” (Poesia infantil adreçada als infants) quedaran delicadament recollits en un llibre, amb il·lustracions vàries. Gaudeixo d’aquest pas primer, revifant creacions passades i recreant-les des de la mirada d’avui. 

“Cantem i contem contes. Enguany presento únicament una proposta acurada quant a text, cançons, poesia, etc. ) “La bruixa Brunilda i la poesia dels objectes”

22 d’octubre: “Festival de poesia de Gironella” (La bruixa Brunilda i la Poesia dels objectes) a les 18:00h, Biblioteca municipal de Gironella. 

9 de novembre, a la biblioteca “La bòbila” de l’Hospitalet de Llobregat (La bruixa Brunilda i la Poesia dels objectes) 

 El Raül cantautor respira bé i plàcid, i es retroba de nou amb la composició de cançons, fruit d’aquell imaginari que mai s’atura, però que cal nodrir i alimentar. En camí transita un nou E.P. “Galàxia Management”, com sempre, inspirant i recolzant. Serà aviat que us podré detallar més i millor. 

Tetera dels harmònicsés una agrupació que hem creat, algunes persones amigues,  amb la intenció de cultivar i propiciar espais d’interioritat a través de la música. Som al bell mig d’un procés creatiu que ens està regalant moments de molta comunió i goig. Desitjo poder compartir-vos bones noves properament. 

Dijous 26 d’agost compartirem la sessió de tancament d’un període de voluntariat preciós amb la Fundació Althaia, durant el qual he pogut dinamitzar sessions de música amb persones en situació de vulnerabilitat. Un veritable plaer d’experiència. 

Agraït de romandre al profund propòsit de compartir la creativitat, a fi d’ajudar-vos a SER persones felices, plenes, i esperançades. 

Abraçades de cor, 

 

Ben vostre

 

Raül

 

Translate »