Novembre…

“L’amor no només s’està allà, com una pedra; s’ha de fer i refer tota l’estona, com el pa, per fer-ne un de nou”

(Ursula K. Le Guin)

Som bombolles d’un preciós divers a l’Escola Vedruna de Manresa, feliç de ser-hi.

Projectes i horitzó.

 “L’Expressivitat del JO” creix orgànicament i arriba també a les escoles i instituts. L’expressió artística com a canal d’autoconeixement i reafirmació de la pròpia identitat.

 

Creador i formador

 

  • El projecte “A sol i serena” (recursos per a infants i educadors/es) ramifica i abraça: Dimensió religiosa i d’apropament a la interioritat. Desenvolupant Petits cants en cercle, i revisant antigues propostes d’àmbit i acció pastoral.

 

  • Versos llaminers (Poesia infantil) + versos a la llum d’aquest moment. Durant el període de confinament, vaig procurar tria i endreça de versos llaminers, evocats al següent blog.http://deversosllaminers.blogspot.com/

Com a novetat, fruit d’aquesta faceta creativa, ofereixo també un taller de poesia adreçat a les escoles, amb activitats al voltant de l’escriptura creativa, entre altres.

 

  • La Gramola i TU. Fil i agulla al nou repte. Cançons i poesies inspirades en realitats diverses (escoles, Fundacions, editorials, congressos, organitzacions, etc.) El plantejament inicial és conèixer la inquietud, i després d’unes converses primeres, començaria el traç creatiu envers una peça musical (o una altra manifestació artística) significativa pel col·lectiu en qüestió.

 

  • Cantem i contem contes…. Recitals de contes, amb interludis de dinàmiques i propostes musicals, adreçats a les biblioteques i altres espais d’un semblant.

 

  • Altres projectes. D’àmbit educatiu. Flexibilitat i receptivitat.

 

  • Cançó d’autor. “Dels llavis, la brisa” Ben aviat, + detall.

La Laura Morell ha filat amb sensibilitat i bellesa, la maquetació del nou dossier, que podeu trobar a la mateixa web. (Cançó d’autor)

Us podeu subscriure al canal youtube (Raül Benéitez Casañas) i conèixer repertori divers quant a creacions.

D’altra banda, si us plau de regalar, o regalar-vos, un cd ( o +) em podeu escriure a l’adreça raulbcweb@gmail.com

www.galaxiamanagement.net

www.facebook.com/rabeneitez

 

  • La Corneta Riallera. Duet musical, senzill i proper. Música celta i d’arreu del món.

www.facebook.com/lacornetariallera

 

  • I si sona la flauta? La flauta travessera és el meu primer instrument.

M’agrada conèixer i retrobar-me amb la diversitat d’estils musicals que et fan créixer i vibrar. Així m’ofereixo com a flautista professional (classes, gravacions, col·laboracions, etc.)

Heus aquí una petita mostra, 

https://www.youtube.com/watch?v=WMkXbqo72pg

 

  • Agrupació musical en clau de mantres. En procés d’elaboració. Cants i músiques afines als espais d’apropament i vivència de la interioritat

 

  • El bagul d’en Raül: un calaix de sastre. Digues… t’escolto.

Feliç entrada al fred llenya.

Feliç tardor daurada. 

Feliç TU.

 

Abraçades, 

 

Raül

 

Translate »