Gaudint el traç…

Gaudint el traç…
12085329_10206737667591842_934988775_o

“Gaudeix del teu procés creatiu” és el nom del taller que ofereixo en el marc dels “Cursos, tallers, i activitats” i que impulsa el mateix ajuntament de Manresa.

Heus aquí la descripció. Durant tres dissabtes. 7, 14, 21 de novembre, entre 10:30h i 12:30h.

La interrelació dels diferents llenguatges expressius i comunicatius pot propiciar espais de creixement integral i relacional.  Al llarg de tres sessions combinarem alguns dels diferents llenguatges expressius/comunicatius (expressió musical, joc dramàtic, expressió corporal, escriptura creativa i dibuix) atenent les necessitats i/o motivacions del moment . Així compartirem , gaudirem del procés creatiu i  a través d’una petita “mostra “ reflectirem les nostres inquietuds expressives.

Podeu fer les vostres inscripcions trucant al 010. Adjunto, igualment, l’enllaç.

http://manresa.cat/web/article/5420-descripcio-i-condicions.

Per donar “espai” i escletxes al projecte “A sol i serena”,  presentaré un recull cada mes. El primer del reguitzell serà “El Teu nom és com un caramel”  (novembre)  Cançons adreçades als infants i educadors/es, per treballar, des de la música i el tractament dels relats, aspectes de la vida cristiana, en especial els temps litúrgics. Us adjunto ara ja, mostra d’una de les cançons d’aquest recull.

(Il·lustracions de l’Aina Sallés)

Per més info podeu escriure al correu rbeneite@xtec.cat

 

https://www.youtube.com/watch?v=WZVexAgLoCA

 

 

Algunes imatges de la mostra “Crash”, qui ens acollia dissabte passat mentre Manresa es vestia Mediterrània.

www.facebook.com/eldiadelmag

 

“La poesia dels objectes” queda vista i presentada  (Tocats de lletra)  i a “L’hora del conte” (Biblioteca de l’Ateneu les Bases).

La propera representació serà el mes de desembre, a la biblioteca del Casino (Manresa).

Molt content.

https://www.youtube.com/watch?v=uvOTnhMKs9o

 

“La corneta riallera” somriu a la colla del gimnàs “Vela”. Repertori variat en una nit essencialment bonica i divertida.

Més info a www.facebook.com/lacornetariallera

 

Projectant “l’artista del mes” a la “Papers”, i un espai mensual al voltant del creixement personal.

De la mateixa de les maneres, treballant en l’elaboració d’un taller de música i família, el proper mes de novembre a “L’espígol” (Espai holístic)

 

Altres…

Translate »