Estel lluerna;)

Estel lluerna;)

La lluminositat de l’Estel m’evoca a una represa que transcendeix tot el meu imaginari. 

M’explico…;)

 

La docència, en tant que la forma pot ser canviant, continuarà sent el “tràfec” que feliçment acolliré de bon grat, submergit al quotidià d’aquest intercanvi trepidant i enriquidor. 

Gratitud màxima coincidint amb el final de la meva etapa a l’Escola Vedruna Manresa, rebent i acollint tota la calidesa dels companys/es i comunitat educativa. Molt agraït per tot l’aprenentatge adquirit entre vosaltres, m’enduc un “farcell” molt ple de bons records. GRÀCIES mil.

 

Ja és moment de renovar l’espai web i tot allò que se’n deriva (imatges, continguts, vídeos, xarxes, etc.) 

Gerard Badia (Dabmedia) ja guia aquest procés gradual, amb la finalitat de presentar-vos la nova web durant el proper mes de setembre. 

 

Actualitzo “L’Expressivitat del JO”, activitat sentida i pensada per ajudar a aflorar la creativitat inherent en tota persona. 

 

Pastoral Educativa i Interioritat. Ben viva la tasca, i efervescent. Preparo un nou recull: “Petits cants en cercle”. Petits “mantres” d’essència cristiana, adreçats als infants i educadors/es. Segueixo treballant per una renovació acurada i atrevida dels llenguatges pastorals. Entre tant, em presento al Premi Armengol-Mir, sobre treballs de didàctica de la religió i pastoral educativa, amb la proposta “Catorze GRÀCIES i estones”, un seguit de pregàries cantades, adreçades als més xics. 

 

Els “Versos Llaminers” (Poesia infantil adreçada als infants) quedaran delicadament recollits en un llibre, amb il·lustracions vàries. Entretant, dissenyo un taller de poesia dirigit a les escoles. El blog “Deversosllaminers”, en aquest moment roman inactiu, pendent d’algunes modificacions.

 

“Cantem i contem contes”. Noves propostes de contes, amb la música i la interacció com a elements significatius i identitaris. Primera data a l’agenda: 

9 de novembre, a la biblioteca “La bòbila” de l’Hospitalet de Llobregat (La Poesia dels objectes) 

 

El Raül cantautor respira bé i plàcid, i es retroba de nou amb la composició de cançons, fruit d’aquell imaginari que mai s’atura, però que cal alimentar. En camí transita un nou EP, anomenat “Dels llavis, la brisa”.“Galàxia Management”, com sempre, inspirant i recolzant. 

 

La Corneta Riallera” es reinventa com a duet-proposta, escampant arreu el seu brogit amable, i amb el segell indefugible de les músiques del món. 

 

Tetera dels harmònics” és una agrupació que hem creat amb la intenció de cultivar i propiciar espais d’interioritat a través de la música. Som al bell mig d’un procés creatiu que ens està regalant moments de molta comunió i goig.

 

Una de les més grans il·lusions que m’habita, passa per donar forma a una agrupació musical repleta d’un repertori atractiu als nens i nenes. 

Vinc recollint cançons destrobades als calaixos, i afegint-ne de recents, per tal de preparar un bon “caldo”. El “xup-xup” s’ho val:) 

 

I el calaix de sastre segueix obert i disposat: Col·laboracions com a músic, voluntariat, col·laborador en diferents editorials, director de corals, i un sorprenent etc. 

 

Content de romandre al profund propòsit de compartir la creativitat, a fi d’ajudar-vos a SER persones felices, plenes, i esperançades. 

 

“No arriba abans qui va més de pressa, sinó qui sap on va”

 

(Sèneca)

 

Translate »