Cau setembre…

Cau setembre…

«L’única forma d’ensenyar a estimar és estimant»

(Paulo Freire)

 

Em faig una bombolla més, efervescent, a l’Escola Vedruna de Manresa, feliç de ser-hi i aprendre’n.

Entretant, i entrelínies, sento acréixer els horitzons. Us detallava fa uns dies. Refresco, talment.

 

“L’Expressivitat del JO” amplia vistes i arriba també a les escoles i instituts. L’expressió artística com a canal d’autoconeixement i reafirmació de la pròpia identitat. Podeu consultar, lliurement, el dossier que trobareu a l’espai “Activitat didàctica” de la mateixa web (L’expressivitat del JO)

 

Creador i formador

 

  • El projecte “A sol i serena” (recursos per a infants i educadors/es) es ramifica en els diferents àmbits: Dimensió religiosa i d’apropament a la interioritat. (Dossier a la pestanya “Creador i formador”, A sol i serena. Desenvolupant Petits cants en cercle, Igualment, revisant i fent tria d’antigues propostes d’àmbit i acció pastoral.

 

  • Versos llaminers (Poesia infantil) Indagant altres versos, i “repescant-ne” d’antics. Compartint al meu perfil de facebook

Durant el període de confinament, vaig procurar tria i endreça de versos llaminers, evocats al següent blog.

http://deversosllaminers.blogspot.com/

Com a novetat, i de la mà d’aquesta faceta creativa, oferiré també, un taller de poesia adreçat a les escoles, que inclourà activitats al voltant de l’escriptura creativa, entre altres propostes.

 

  • La Gramola i TU. Fil i agulla al nou repte. Cançons i poesies inspirades en realitats diverses (escoles, Fundacions, editorials, congressos, organitzacions, etc.) El plantejament inicial és conèixer la inquietud, i després d’unes converses primeres, composar una peça musical (o una altra manifestació artística) significativa pel col·lectiu en qüestió.

 

  • Cantem i contem contes…. Recitals de contes, amb interludis de dinàmiques i propostes musicals, adreçats a les biblioteques i altres espais.

 

  • Altres projectes. D’àmbit educatiu. Flexibilitat i receptivitat.

 

  • Cançó d’autor. “Dels llavis, la brisa” Ben aviat, + detall.

La Laura Morell ha filat amb sensibilitat i bellesa, la maquetació del nou dossier, que podeu trobar a la mateixa web. (Cançó d’autor)

Us podeu subscriure al canal youtube (Raül Benéitez Casañas) i conèixer repertori divers quant a creacions.

D’altra banda, si us plau de regalar, o regalar-vos, un cd ( o +) em podeu escriure a l’adreça raulbcweb@gmail.com

www.galaxiamanagement.net

www.facebook.com/rabeneitez

 

  • La Corneta Riallera. Duet musical, senzill i proper. Música celta i d’arreu del món. El proper dia 29 de setembre, amenitzarem les festes de Sant Miquel (al mateix carrer Sant Miquel) de Manresa. I el 20 d’octubre, actuarem a «La LLiga» de Capellades. + info en breu.

 

www.facebook.com/lacornetariallera

 

  • I si sona la flauta? La flauta travessera és el meu primer instrument.

M’agrada conèixer i retrobar-me amb la diversitat d’estils musicals que et fan créixer i vibrar. Així m’ofereixo com a flautista professional (classes, gravacions, col·laboracions, etc.)

 

  • Agrupació musical en clau de mantres. En procés d’elaboració. Cants i músiques afines als espais d’aproximació i vivència de la interioritat

 

  • El bagul d’en Raül: un calaix de sastre. Digues… t’escolto.

 

Feliç entrada de tardor daurada.

Ànims, ànims, i ànims.

Abraçades ben sentides.

 

Raül

Translate »