El teu alè m’acarona…

El teu alè m’acarona…

Jornades de Pastoral Educativa. “La lluna trista” de l’escriptora Roser Blázquez, va ser el fil argumental del meu taller, a través del qual vaig poder fer mostra d’algunes cançons pròpies del recull “Cançons i natura”, entre altres… un goig poder compartir-les amb professionals del món docent, i posar-les i posar-me en disposició plena.

M’empeny a seguir. Propera aturada, 9 d’abril. Jornades amb mestres de religió, presentant “La Cantimplora d’en Marcel Gràcies”. Alenada.

“La poesia dels objectes” arriba demà dissabte 12 a la biblioteca de Sant Vicenç de Castellet, dissabte 19 al Pont de Vilomara (amb col·laboració especial de la il·lustradora Tamara Hernández) i dissabte 8 d’abril, a Moià. Els objectes “voltejant” l’infinit.

Fetes i “refetes” les dues presentacions del disc “Quatre llunes i una arcada” (Carlins i Voilà) ara traç i ruta vers nous escenaris, al mateix temps i en breu arribada a les plataformes digitals vàries.

“Gotes” entreveu un clip meravellós al voltant del recorregut poètic d’una ballarina guiada i acompanyada per una professional de la dansa, la Roser (Escola de dansa Roser) Idees per gravar aviat…

Translate »