«Paraules en flor»

«Paraules en flor»

“Cal estimar la vida, i no solament la nostra” 

(Emili Lledó)

Assaborint amb intensitat aquest moment, em plau molt dir-vos que finalment em desplego. Puc explicar-me…:)

Tota la paleta de colors al descobert. Prenc amb força el meu timó, i procuro donar bona forma i fons als projectes del mig tinter.  Ho faig amb alegria i un cert enteniment… M’il·lusiona tremendament, així desfaig el cabdell dels somnis. 

Ja és moment de renovar l’espai web i tot allò que se’n deriva (imatges, continguts, vídeos, xarxes, etc.) 

La Tamara Hernández (www.tamarahernandez.es) amiga i il·lustradora, traça logo, emplena colors i els combina, i afavoreix una presentació acolorida i bonica, talment com és ella. 

Gerard Badia (Dabmedia) dissenya la nova web, amb la cura que el caracteritza, i en vistes a la presentació, d’un cap a l’altre de l’estiu. 

ActualitzoL’Expressivitat del JO, i us comparteixo un breu resum que deixa entreveure la raó de ser d’aquest taller. 

“Si tota cosa és viva per a nosaltres, en tant que ens provoca quelcom, la capacitat d’expressar, de fer arribar, resulta doncs una dimensió de vital importància i significat en les persones. En un moment com l’actual, en el qual i des del qual manifestem la importància de l’expressivitat, en els seus diferents registres, i com a mitjà de desenvolupament, plantejo aquesta activitat, emmarcada en el sí d’una realitat especialment plural i diversificada, on la interrelació dels diferents llenguatges expressius i comunicatius, pot propiciar espais de creixement integral i relacional. “

Pastoral Educativa i Interioritat. Ben viva la tasca, i efervescent. Preparo un nou recull: “Petits cants en cercle”. Petits “mantres” d’essència cristiana, adreçats als infants i educadors/es. Segueixo treballant per una renovació acurada i atrevida dels llenguatges pastorals. Entre tant, em presento al Premi Armengol-Mir, sobre treballs de didàctica de la religió i pastoral educativa, amb la proposta “Catorze GRÀCIES i estones”, un seguit de pregàries cantades, adreçades als més xics. 

ElsVersos Llaminers” (Poesia infantil adreçada als infants) quedaran delicadament recollits en un llibre, amb il·lustracions vàries. Entretant, dissenyo un taller de poesia dirigit a les escoles. El blog “Deversosllaminers”, en aquest moment roman inactiu, pendent d’algunes modificacions.

“Cantem i contem contes. Noves propostes de contes, amb la música i la interacció com a elements significatius i identitaris. Primera data a l’agenda: 

9 de novembre, a la biblioteca “La bòbila” de l’Hospitalet de Llobregat (La Poesia dels objectes) 

El Raül cantautor respira bé i plàcid, i es retroba de nou amb la composició de cançons, fruit d’aquell imaginari que mai s’atura, però que cal nodrir i alimentar. En camí transita un nou EP, anomenat “Dels llavis, la brisa”.“Galàxia Management”, com sempre, inspirant i recolzant. Us puc dir que la primera cançó que presentaré serà al setembre. Una cançó de la qual n’estic molts satisfet, dedicada a l’Estel, la nostra filla. 

 “La Corneta Riallera es reinventa com a duet-proposta, escampant arreu el seu brogit amable, i amb el segell indefugible de les músiques del món.

 “Tetera dels harmònics és una agrupació que hem creat amb la intenció de cultivar i propiciar espais d’interioritat a través de la música. Som al bell mig d’un procés creatiu que ens està regalant moments de molta comunió i goig.

 Una de les més grans il·lusions que m’habita, passa per donar forma a una agrupació musical repleta d’un repertori atractiu als nens i nenes. Vinc recollint cançons destrobades als calaixos, i afegint-ne de recents, per tal de preparar un bon “caldo”. El “xup-xup” s’ho val:) 

 I el calaix de sastre segueix obert i disposat: Col·laboracions com a músic, voluntariat, col·laborador en diferents editorials, director de corals, i un sorprenent etc. 

Content de romandre al profund propòsit de compartir la creativitat, a fi d’ajudar-vos a SER persones felices, plenes, i esperançades. 

Abraçades de cor, 

 

Raül
(La imatge assignada ha estat gratament descoberta al Soleràs, l’estimat poble de la mare, a vessar de flors i paraules de llum)

Translate »