L’Estel ja brilla

L’Estel ja brilla

L’Estel ja brilla, també per vosaltres. 

Sentim una gratitud inmensa, i un desig gran de créixer amb ella. 

Tota la llum, igual que la llàntia és per ser vista, resulta ser la claror que em fa bellugar l’impuls creatiu, i enmig d’aquesta agradable agitació, em permeto compartir-vos, a tall de resum, algunes de les inquietuds que que em mouen ara, i en vistes al nou curs. 

 

La docència, en tant que la forma pot ser canviant, continuarà sent el “tràfec” que feliçment acolliré de bon grat, submergit al quotidià d’aquest intercanvi trepidant i enriquidor. 

 

Ja és moment de renovar l’espai web i tot allò que se’n deriva (imatges, continguts, vídeos, xarxes, etc.) 

Gerard Badia (Dabmedia) ja guia aquest procés gradual, amb la finalitat de presentar-vos la nova web el proper mes de setembre. 

 

Actualitzo “L’Expressivitat del JO”, activitat sentida i pensada per ajudar a aflorar la creativitat inherent en tota persona.

 

Pastoral Educativa i Interioritat. Ben viva la tasca, i efervescent. Preparo un nou recull: “Petits cants en cercle”. Petits “mantres” d’essència cristiana, adreçats als infants i educadors/es. Segueixo treballant per una renovació acurada i atrevida dels llenguatges pastorals.

 

Els “Versos Llaminers” (Poesia infantil adreçada als infants) quedaran delicadament recollits en un llibre, amb il·lustracions vàries. Entretant, dissenyo un taller de poesia dirigit a les escoles. 

 

“Cantem i contem contes”. Noves propostes de contes, amb la música i la interacció dinàmica com a elements significatius i identitaris.

 

El Raül cantautor respira bé i es retroba amb la composició de cançons, fruit d’aquell imaginari que mai s’atura. En camí transita un nou EP, anomenat “Mel”. “Galàxia Management”, com sempre, inspirant i recolzant. 

 

La Corneta Riallera” es reinventa com a duet-proposta, escampant arreu la seva brisa subtil i amb el segell indefugible de les músiques del món. 

 

La tetera dels harmònics” és una agrupació que hem creat amb la intenció de cultivar i propiciar espais d’interioritat a través de la música. Som al bell mig d’un procés creatiu que ens està regalant moment de molta comunió i goig.

 

Una de les més grans il·lusions que m’habita, passa per donar forma a una agrupació musical repleta d’un repertori atractiu als nens i nenes. 

Vinc recollint cançons destrobades als calaixos, i afegint-ne de recents, per tal de preparar un bon “caldo”. El “xup-xup” s’ho val:) 

 

I el calaix de sastre segueix obert i disposat: Col·laboracions com a músic, voluntariat, col·laborador en diferents editorials, director de corals, i un sorprenent etc. 

 

Content de romandre al profund propòsit de compartir la creativitat, a fi d’ajudar-vos a SER persones felices, plenes, i esperançades. 

 

“Tingues sempre al cor la idea d’Ítaca. Has d’arribar-hi, és el teu destí. Però no forcis gens la travessia”. 

 

(K. Kavafis)

 

Translate »