Gèlid passatge

Gèlid passatge

Passatges i paisatges ben musicals de camí, Nadal. Preparatius. Recitals i alumnat d’Artés i Moià.

 

“El Teu nom és com un caramel” arriba a les primeres escoles i altres espais educatius. A l’abril, formació a la FECC (Fundació escola Cristiana de Catalunya) en el marc de L’EdP8 (Escola de Pastoral)

Durant el mes de desembre presentaré “El meu cos humà”. (Per més info podeu anar a l’apartat formador d’aquesta mateixa web)

 

Divendres 11 de desembre retorno encantat de la vida a “L’hora del conte” (Biblioteca del Casino, Manresa) 18:00h. “La poesia dels objectes”

 

Arriba, de la mà de Sergi Torrecillas el màster definitiu del disc “Quatre llunes i una arcada”. Proper pas: masteritzar. Després, desfer el cabdell de fil… i la Il·lusió latent de presentar al gener.

Sandra Tubau elabora el disseny de les noves targes “La corneta riallera”. Hi som com per amenitzar les vostres celebracions vàries i estupendes. www.facebook.com/lacornetariallera.com

 

Molt bon regust dels dos esdeveniments “L’afegitó” (Jordi Simón) parlant sobre l’autoestima, i “A plena veu” (Quico Tretze) un cantautor amb el cor obert i la poesia al dintre. A la “Papers”, de Joan Lluís Sagués

Translate »