ESTONES.

“I és que talment ets com un dau,

qualsevol cara a tu t’escau…”

ESTONES d’un Sant Jordi deliciosament “ric”.

Divendres 21, amb l’Escola de música de l’Escola Pia de Moià, vam sortir a la plaça.

Plaça de l’església de Moià “plena” de música en directe, i a càrrec de l’alumnat de l’escola. Una experiència grata i ben compartida.

 

A la Plaça (també) d’una església en deteriorament seriós (La Bauma) vaig arribar amb el conte de “L’arc de la lluna” (cançons i natura) Cançons i desitjos també, que es pugui refer. Molt content de ser al meu barri d’infant. Records amb mi. I al cor.

 

Proper 5 de maig, “L’arc de la lluna” (Cançons i natura) a Moià. De la mà i la bona traça del meu company i amic, Carles Tatjé, qui oferirà un taller de construcció d’instruments, previ al recital.

 

Confirmada l’actuació/dinamització del dia 25 de maig. Trobada “cinquès” de les 24 escoles FEDAC (Manresa) Molt content de/per repetir. Aquesta vegada però, portarem crema solar i potser un paraigües. :)

 

Editat pel segell “Casafont Records” i amb l’impuls i el bon acompanyament de “Galàxia management” presento un nou disc com a cantautor. “Al caient de la nuesa”.

Primeres mostres. Sant Jordi. Molt contents de la bona acollida. A la venda plataformes digitals, com les botigues Sibelius i Solans de Manresa. 10 euros.

També als concerts…  + info en breu. Clip directe i presentació. “En lluerna”.

https://www.youtube.com/watch?v=-ue9Eenigm8

 

“Bambuscat’s”, després del bon regust d’Artés (7 d’abril) ens disposem a gravar tres cançons. Us anirem informant. Estem animats.

La Corneta Riallera, i a disposar.

https://www.facebook.com/lacornetariallera/

Feliç setmana.

Abraçades,

Raül

Translate »