«Ànimes»

GaudeixdelteuprocéscreatiuTALLERART

Al punt i als pocs dies del taller adjunt. Gaudeix del teu procés creatiu. Sigues tu mateix/a.

Sigues de veritat, canal expressiu i comunicatiu.

 

“Caramel” i nom preparats. Entre tant, arriben, just a la vora del dia de les ànimes, il·lustracions d’Aina Sallés, acompanyant el recull “Les llums del xiprer”, (treball dels processos de dol amb infants i educadors/es) i arrel d’un text de Mar Galceran.

 

Ràdio Estel/Catalunya Cristiana m’acull. En breu, l’entrevista us comparteixo.

 

 

“Mescles polidetes” a Casafont, de la mà d’en Sergi Torrecillas. Un pas més en el procés.

Confirmada també la col·laboració, un anyet més, amb el grup de teatre del Palà (Aquell primer Nadal)  Ben aviat podrem parlar de dates. Que bé!

 

Confirmada la presència de Jordi Simon, el proper 28 de novembre, parlant sobre «Autoestima»

Feliç de presentar-vos el cicle «L’afegitó». En col·laboració amb Joan Lluis Sagués Alvarez (Papers) Un cicle de xerrades vàries. A tall de descripció…

L’afegitó vol ser un espai adreçat a les persones amb inquietuds al voltant del creixement i la realització personal. Així, des de diferents òptiques contrastades, una vegada al mes, un convidat/da, ens parlarà sobre algun tema específic, i al finalitzar l’acte, obrirem un torn obert de paraula, amb la intenció d’intercanviar diferents punts de vista, i així, enriquir-nos mútuament.

Discretament arriba també “A plena veu”. Un cicle de cançó d’autor. La clau, o les claus, de sol… de proximitat, i d’autenticitat.

Translate »