English

Dossier artístic Raül Benéitez 2018

Textos ”Al caient de la nuesa”

La música…

La flauta travessera és el meu primer instrument. Normalment m’acompanya allà on vaig (és petit i portable…)

He practicat un bon ventall d’estils, i resto obert a col·laboracions, gravacions, concerts, etc.

Durant uns quants (no pocs…) anys, he estat membre d’algunes  formacions força contrastades quant a estils i gèneres. Vocalista i compositor del grup de pop-rock català Males Llengües, instrumentista polifacètic amb Remendaos, i component també del grup Sherpah.

Arrel d’una profunda recerca personal que mai acaba―o almenys així em sembla―, des de l’any 2006 comencen a prendre forma lletres i melodies que provenen del més profund del meu jo. De forma potser un pèl tímida i discreta, però força constant, vaig posant fil i agulla, i començo a teixir un viatge entre cançons que culmina l’any 2010, amb la presentació del disc “El dia del mag”.

És des d’aquest moment que se’m desperta la gosadia de presentar el disc i l’espectacle en diferents indrets del principat.

Cantautor vorejant l’ànima. M’agrada crear cançons que sovint van de bracet amb la poesia i que provenen d’allò més profund. M’agrada cantar i compartir aquestes creacions, perquè a mi m’han ajudat i m’ajuden en el meu creixement, i perquè crec que també ho podran fer amb altres persones.

www.facebook.com/rabeneitez