“Les mil i una”

“Les mil i una”

Just ahir us compartia un far/cançó, i arreu del meu arbre.

Avui, retrobada amb qui sempre és “far” pampallugues per mi. “De bracet” amb Àngels Boix. Música i llegat en clau de voluntariat.

Setmana de les mil i una.

L’elefantet curiós a Moià, Escola Pia. Participem de l’acompanyament instrumental i ens embolcallen les delicades veus dels xics. Grata experiència.

Llenguatges expressius i comunicatius. Apunts d’interioritat. Creant, també, dins d’aquesta onada que ens abraça a tots/es.

Dijous passat. Superherois i FEDAC. 24 escoles. JUNTS al Congost. Acompanyament/dinàmiques durant la jornada. Molt agraïts i contents del com.

Dissabte passat, participació a la Primera marató de contes infantils organitzada per “La Xarranca”.

A Castellbell i el Vilar. L’Arc de la lluna. Feliç de l’encontre.

Brindem per la nova incorporació al projecte “cantautor”. Marc Badia i el seu violí que crema. Guitarres, veus… un “comodí” que resulta un atractiu “al caient”.

Igualment, noves dates.

Bambuscat’s a la cuina. Foc lent.

Dissabte i diumenge resultant ser “coixí” de confirmació i comunió a les Borges Blanques. Terra Ferma i gent preciosa. Molt agraït.

www.facebook.com/lacornetariallera a disposar.

El proper 31, serem al centre penitenciari de Lledoners. Cantant i compartint.

Feliç setmana,

Abraçades,

Raül

www.raulbeneitez.cat

0 Comments

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Translate »