English

“La utopia és a l’horitzó…”

“La utopia és a l’horitzó…”

“La utopia és a l’horitzó. Camino dos passos, ella s’allunya dos passos i l’horitzó es mou deu passos més enllà. Llavors, per a què serveix la utopia? Per això, serveix per caminar.”

Eduardo Galeano

Qüestió d’unes hores compartint, a peu de carrer, i a peu d’escenari, música a “La Mina”. Una mina d’enriquiment, i “aplastant” la senzillesa de tals notes-teranyina vestint un capvespre de tràfec i vent. Ben a prop de la mateixa Rambla de Camarón, i admirant el vincle humà, proper, ferm. Un “olé” per l’associació “no-dos” qui decideix, de forma altruista, treballar la identitat a “La Mina”, un rerefons de difícil fons…  Endavant!

“Poesia dels objectes” a l’ABACUS Manresa,  conjuntament amb Joan Cirera, qui va mostrar un preciós “bon fer”. Diumenge entrant seré a  Monistrol de Montserrat.  Vibro i no em canso.

Freddy Guillen ens posa a l’abast els primers esbossos del clip “Gotes”, i jo em quedo sense alè. M’emociona. Molt content. Al mateix temps, col·laboracions 11 de juny (Kursaal) Festival de Dansa (Escola de Dansa Roser) i 17 de juny (Auditori de la Plana de l’Om) Col·legi d’Advocats.

Simultàniament… els “Cuku-rutxu” prenem més forma i “en forma” estem i al punt d’un  primer concert (oficial¿?) serà el proper 21 de juny, al centre penitenciari de Lledoners. Aviat, també, al carrer. Us informarem amb més i més detalls…

La Corneta es vesteix de “casori” el proper 18 de juny. Recordeu-nos… www.facebook.com/lacornetariallera

 

 

 

 

 

0 Comments

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>