Warning: imagejpeg(/home/raulbeneitez/public_html/wp-content/uploads/2015/05/74-Kopie-1000x630.jpg): failed to open stream: Permission denied in /home/raulbeneitez/public_html/wp-includes/class-wp-image-editor.php on line 387
English

Entrem al maig florit!

Entrem al maig florit!

 

Activitats proposades: Espai musical i creatiu, i llenguatges expressius i comunicatius

Mirant el curs entrant, acabo de donar forma a aquestes propostes de caràcter vivencial, pensades per àmbits d’educació formal, així com també altres àmbits propers. Per més informació, podeu escriure al correu adjunt a la mateixa web.

 

“A sol i serena” ja és una realitat: el projecte, de recursos musicals i artístics adreçats als educadors/es, com als mateixos infants, s’està presentant als diferents contextos educatius als quals pot tenir cabuda.

 

Quatre llunes i una arcada, és el nom del disc que gravaré als estudis Casafont (Solsonès), durant la setmana vinent. Aquest disc significa un retorn a l’essència més pura del cantautor, ja que majoritàriament les cançons comptaran amb una instrumentació mínima, piano i veu. El proper dissabte a la tarda podreu escoltar mostra d’algunes peces a la capella del Remei (barri Vic-Remei) i en el marc de la trobada de músics al carrer.

 

 

ECOfusió arriba a les muntanyes, i concretament a Vallcebre (La rectoria) Dissabte passat vam oferir el nostre repertori al públic assistent,  i en un intercanvi trepidant entre melodies, ballaruques, improvisacions, rialles, poesia, i escalf…  vam tornar a casa amb la salutació inclosa d’un cérvol proper al Pedraforca. I molt contents.

Gràcies mil a tots els/les presents. Tornarem! RAUL1 (1)

0 Comments

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>