English

Audicions de flauta travessera escola de música municipal d’Artés i altres…

Audicions de flauta travessera escola de música municipal d’Artés i altres…

Audicions de flauta travessera a l’escola de música municipal d’Artés: al llarg de la setmana vam estar ultimant els preparatius de l’audició que ahir van fer els mateixos alumnes de flauta travessera, davant d’un públic format per pares i mares, familiars, i mestres. Cal felicitar l’alumnat per tot el procés compartit. Enhorabona!

 

Oferta formativa FECC: en el marc de les suggerències, apareix com a proposta formativa i de creació pròpia, el taller “La cantimplora d’en Marcel Gràcies” format per cançons i altres al voltant d’una pastoral educativa cristiana amb clares intencions renovadores. Podeu consultar a la mateixa web els passos inscripció, com descripció detallada de la proposta.

www.escolacristiana.org

 

Excursió a Vilallé on descobreixo una escoleta voltada de muntanyes, però amb el desig de descobrir cançons del mateix fons marí. Properament podrem compartir algunes imatges de l’experiència.

 

Logo “A Sol i serena…” Una vegada més la Tamara Hernández ens regala una nova genialitat amb aquest preciós logo que encapçala un projecte al punt de ser brindat. Gràcies mil Tamara.

IMG_5326

0 Comments

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>